Na ontvangst kunt u alle vissoorten, uitgezonderd mosselen en oesters, nog veilig bewaren in de vriezer, ook als deze enigszins zacht aanvoelt aan de buitenkant, de kern is dan namelijk nog bevroren. Onze diepgevroren producten worden zo verpakt en gekoeld dat deze na ontvangst nog in de vriezer bewaard kunnen worden, zie de sticker op de verpakking voor de houdbaarheidsdatum. Wij hebben getest dat de producten na 24 uur nog bevroren zijn, en na 36 uur nog onder de 7 graden.
Indien eerder ingevroren vis helemaal ontdooid is, adviseren wij deze te bewaren in de koelkast. Dagverse producten kunt u uiteraard altijd invriezen, deze zijn nog niet ingevroren geweest. Mosselen en oesters kunt u altijd het beste in de koelkast bewaren.
Indien u de vis gaat ontdooien kunt u deze het beste in de verpakking ontdooien. Als u de vis snel nodig heeft kunt u dit doen door de verpakking onder koud stromend water te houden of als u wat meer tijd heeft kunt u de vis een dag van te voren uit de vriezer halen en op een bord leggen in de koelkast. De vis kan na het ontdooien tot maximaal 5 dagen in de koelkast bewaard worden.